Cities of the World - Hotel Cusco

Our Sustainability work


Första publikationen Första publikationen Första publikationen
Första publikationen

Häng upp handdukar och badrockar för att undvika onödigt slöseri med vatten och gas.

År 2020 beslutade Cities Of The World Hotel Cusco att bli ledande inom hållbarhet och driva utvecklingen av hållbarhet i gästfrihetsindustrin. Det var en av våra teammedlemmar som hade idén att be gästerna att hänga upp sina handdukar om de ville använda det igen - en praxis som nu är mainstream på vårt hotell. 

Men vad kan vi göra för att förbättra vårt arbete med hållbarhet?

Tim ägaren beslutade att det var dags att göra en förändring i vårt hotell. Vi implementerade först handdukar och badrockar. Vi beslutade snart efter också att installera LED-glödlampor med låg energi i hela hotellet och restaurangen och hjälpa oss med 80% besparing i el.

All vår mat som vi serverar till frukost är lokal och ekologisk producerad.

Vi började också servera våra gäster lokal och ekologisk mat i vårt frukostområde. För förrätt köper vi vår skinka, ost, bröd, mjölk och ägg från den lokala marknaden San Blas. Allt som kommer från lokala jordbrukare runt Cusco-regionen.

Vårt kaffe "Cholita" tillverkas också lokalt från regionen Quillabamba Cusco. Många av våra gäster älskar verkligen det! vänligen be om det i receptionen så kommer de att servera dig det när som helst under dagen helt gratis.

Första publikationen Första publikationen Första publikationen

Här kan du se ett foto från San Pedro Marknad

Varje morgon gör vi vårt bästa för att ge dig bästa möjliga start på morgonen med en fantastisk frukostbuffé!

Du kan se fler bilder på vår frukost och kunder på hotellet på Instagram och Facebook

Vi köper alltid färska och naturliga ingredienser som jordgubbar, mango, banan och drakfrukt som serveras med några läckra hemgjorda pannkakor, också tillgängliga med nutella och lite sirap